Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از اداره روابط عمومی و تبلیغات بانک دی؛ زنگ آغاز سال تحصیلی 98- 97 در مدارس شهدای بانک دی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه با حضور هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه ، مهرالله رخشانی مهر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس ستاد نوسازی مدارس ، رضا سهم دینی، رئیس هیئت مدیره بانک دی، عبدالرضا خانمحمدی ، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سرپل ذهاب ، محبت جمالی نیا، فرماندار شهرستان سرپل ذهاب ، کوروش محمودیان ، فرماندار شهرستان گیلانغرب و مجید یزدان پناه، مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه به صدا درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
بر اساس این گزارش در آئین افتتاح مدارس مناطق  زلزله زده استان کرمانشاه، رئیس هیئت مدیره بانک دی، اولین زنگ تحصیلی مدرسه شهدای بانک دی در روستای افشارآباد از توابع شهرستان سرپل ذهاب را  به صدا درآورد.
 
 هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه  در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید گفت: 78 مدرسه در زلزله بیست و یکم  آبان ماه 1396 در  غرب کرمانشاه تخریب شده بود که تاکنون 59 مدرسه آن با حمایت های خیرین مدرسه ساز و نهادهای دولتی و خصوصی به بهره برداری رسیده است.
 
بازوند همچنین از اقدام ارزشی بانک دی برای ساخت سه باب مدرسه در روستاهای چشمه نظامی، پیران و افشارآباد قدردانی کرد و افزود: نقش خیرین مدرسه ساز در بازسازی و ساخت مدارس مناطق زلزله زده استان کرمانشاه ماندگار و ستودنی است و امیدواریم با تداوم حمایت های خیرین و دولت روند بازسازی ۱۸ مدرسه آسیب دیده دیگر هم به سرعت به پایان برسد و  این مدارس در ماه‌های آینده به چرخه آموزش کشور بازگردند.
 
 
رضا سهم دینی، رئیس هیئت مدیره بانک دی نیز در این مراسم با اشاره به نقش تاثیرگذار نهاد آموزش و پروش در تربیت نسل آینده کشور گفت: بانک دی از بدو تأسیس همواره در کنار رسالت اقتصادی خود توجه ویژه‌ای به حوزه مسئولیت اجتماعی داشته و خود را در قبال حفظ، مراقبت و کمک به جامعه‌ای که در آن فعالیت می‌کند، مسئول می داند و این امر یکی از ارزش های سازمانی و مدیریتی بانک است.
 
سهم دینی با بیان این که ساخت مدارس شهدای بانک دی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی این بانک بوده است یادآور شد: حمایت مالی از ورزش ملی، حوزه فرهنگ ، نشر کتب، حمایت از دانشجویان نخبه، دانش آموزان مناطق محروم، تسهیلات دهی ویژه به خانواده معظم شهدا و جامعه بزرگ و شریف ایثارگری، ورود به حوزه بانکداری سبز و راه اندازی انواع سامانه ها و گسترش بانکداری الکترونیک جهت کاهش مصرف کاغذ و حفظ محیط زیست  و کمک نقدی و غیرنقدی به هم وطنان عزیز و شریف زلزله زده کرمانشاه، گوشه‌ای از فعالیت‌های مسئولانه بانک دی در سالیان اخیر است که نشان می دهد بانک دی نسبت به مسائل جامعه خود احساس مسئولیت می کند.

وی همچنین ابراز امیدواری کرد که ایفای نقش مسئولیت اجتماعی از سوی نهادهای مختلف به عنوان یک رکن مهم در دستور کار قرار گیرد تا کشور در تمامی ابعاد شاهد رشد، همدلی و بالندگی باشد.
 
  گفتنی است بانک دی پس از وقوع زلزله در استان کرمانشاه بخشی از بودجه تبلیغاتی خود را صرف ساخت سه باب مدرسه در مناطق زلزله زده شهرستان سرپل ذهاب نمود که مراحل ساخت و تکمیل آن در نیمه نخست امسال به پایان رسید و با آغاز سال تحصیلی جدید به بهره برداری رسید.
 
  برای افتتاح مدارس شهدای بانک دی در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه، احمد حشمی پور، مدیر کل حوزه مدیریت، ناصر شریعتی، مدیر کل امور شعب و بازاریابی ، ولی خرمی رئیس شعبه کرمانشاه بانک دی و سید محمود حسینی مدیر عامل شرکت عمران، مسکن و آبادانی دی نیز  به همراه رضا سهم دینی، رئیس هیئت مدیره بانک دی به این استان سفر کردند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک دی مناطق زلزله زده مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۱۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند، امروز _جمعه، چهاردهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش‌آموزان استان در سال تحصیلی جدید، چگونگی پوشش، نظارت و توزیع لباس‌های فرم دانش‌آموزان بررسی شد.

وی افزود: داشتن روپوش یکسان و متحدالشکل برای هر دوره تحصیلی در مدرسه علاوه بر تقویت حس و روحیه همدلی و دوستی بیشتر در بین دانش‌آموزان، باعث رشد تحصیلی آنها، کاهش استرس ناشی از نحوه مد و لباس، ایجاد آرامش، تمرکز فکری بیشتر آنها بر روی درس و تحصیل و از همه مهم‌تر کاهش هزینه‌های مالی برای خانواده‌ها می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این مسئله به منزله الزام و اجبارخانواده‌ها برای تهیه لباس فرم جدید مدرسه در تمام مقاطع تحصیلی مدارس دولتی و غیر دولتی استان نیست، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی خانوارهای استان هرگونه اجبار توسط مدیران مدارس ممنوع و در صورت مشاهده و یا دریافت گزارش و شکایات مردمی با مدیر مدرسه متخلف برخورد قانونی می‌شود.

وی با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش‌آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید برای آن باشد، اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید در سال تحصیلی پیش رو نیست، تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش‌آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارداد کند و به اجبار، دانش‌آموز و یا اولیا را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

جمالی‌آرند خاطرنشان کرد: انتخاب لباس فرم دانش‌آموزان بر اساس نمادها و الگوهای ایرانی_اسلامی با بهره‌گیری از جدیدترین جدول استاندارد سازمان ملی استاندارد در زمینه پارچه‌های روپوش مدارس، طراحی لباس بر اساس الگوهای بومی، منطقه‌ای، نیازهای مناطق و همچنین اقتضائات جمعیتی، سنی، جنسیتی وقومیت‌های مختلف و نیز برنامه‌ریزی‌های لازم جهت آشنایی دانش‌آموزان و خانواده‌ها با شیوه و مظاهر تهاجم فرهنگی غرب توسط شورای مدرسه و انجمن اولیا و مربیان مدارس دولتی و غیردولتی استان مورد تأکید است.

وی افزود: تشکیل کارگروه تعیین نرخ لباس فرم مدرسه در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی و اعلام آن به خیاطان از پیش تعیین شده، مدیران مدارس و خانواده‌ها شد در دستور کار قرار دارد.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: علاوه بر تعیین نرخ باید الگو، جنس، طرح و رنگ پارچه مشخص و به ذی‌نفعان اعلام و در محل‌های مشخص برای توزیع لباس فرم در دید اولیا قرار گیرد.

کد خبر 750285

دیگر خبرها

  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • مشق عشق بر لوح سفید کودکان؛ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است